TURBINA – TOMISLAV 1:1

TURBINA – TOMISLAV 1:1

Početak proljetnog dijela prvenstva 2.lige FBIH grupa jug donosi remi u gostima kod ekipe Turbine iz Jablanice. Turbina je za vrijeme prijelaznog roka dovela par iskusnih igrače ,te posložila redove. Pored igračkoga kadra došla je i nova Uprava kluba . Tomislav je dobro otvorio utakmicu , Stipan Tadić u 16.minuti  odlično prolazi svog čuvara te preciznim šutem s nekih šesnaest metara pogađa za 1:0. do poluvremena nije bilo izglednijih prilika za napraviti nešto više. U drugom poluvremenu Tomislav napada “visoko” i ne dozvoljava protivniku da “iznese “loptu iz svoje polovice. U 64. minuti domaćini uspijevaju preći na našu polovicu te postići izjednačujući pogodak. Do kraja susreta bilo je par poluprilika sa obje strane ,ali nije bilo pogodaka.

U sljedećem kolu koje se igra 23.03.2019. Tomislav kod kuće dočekuje ekipu Sloge iz Uskoplja. Utakmica je na rasporedu u 15:30 h.

SASTAVI:

HNK”TOMISLAV”

BAKOVIĆ,ŠKORIĆ,LANDEKA,BRZOVIĆ,ZRINUŠIĆ,KOVAČEVIĆ,BAGARIĆ S.,IVIĆ(64.KRIŽANAC),STIPIĆ(71. BANDIĆ),TADIĆ(88.ŠEKELJA),HADROVIĆ.

TRENER: MATO BANDIĆ

FK”TURBINA”

HUSREP,ZUKIĆ(63.ĆOSIĆ),ĐULIMAN,ARFADŽAN,KOVAČEVIĆ,HATIĆ(45.JUSIĆ),ZUKIĆ H.,AVDIĆ,KESKIN,JAMAKOVIĆ(75.NEZIRIĆ,ZAHIROVIĆ

TRENER: ADIL KLEPO

Attachment